Koninginnenteelt

WordPress databasefout: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ASC' at line 5]
SELECT * FROM wp_posts tP JOIN wp_postmeta tM ON tM.post_id = tP.ID AND tM.meta_key = 'namaste_course' AND tM.meta_value = 5136 WHERE post_type = 'namaste_lesson' AND (post_status='publish' OR post_status='draft') ORDER BY ASC

Wil je een cursus koninginnenteelt volgen dan kan dat hier. Januari, februari en maart zijn de ideale maanden om je voor te bereiden op de praktijk in mei en juni.
Ik heb een onderwijsakte en dus pedagogisch-didactische ervaring om een cursus als deze zorgvuldig samen te stellen en te voorzien van voldoende documentatie zodat je nog dit jaar koninginnen kunt gaan telen.

Je kunt deze cursus volgen waar en wanneer je maar wilt en los van de Covid19-maatregelen.

In deze cursus vind je een gedegen stuk theoretische en praktische kennis. Als je die hebt bestudeerd rest alleen nog de aanschaf van materiaal en het zoeken van een imker waar je de larfjes kunt halen en misschien heb je zelf wel een teeltmoer.

Het kunstje om een larf te verplaatsen is niet zo moeilijk en heb je met wat oefening binnen een uur onder de knie. Belangrijker is echter een gedegen theoretische kennis van de koninginnenteelt. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk te weten aan welke criteria een volk, starter en pleegvolk dienen te voldoen om perfecte koninginnen te kunnen telen.

Daarvoor hoef je niet 8 of 10 keer 50 km voor te rijden om je die kennis eigen te maken.

Dat kan hier, nu en overal waar en wanneer je dat wilt.

De cursus geeft je inzicht in de eenvoudige genetica bij de honingbij, de voorwaarden om goede koninginnen te telen, teeltmethoden, starters, pleegvolken, bevruchtingkastjes en het invoeren van je zelf geteelde koninginnen in volken.

Bovendien kun je mijn e-book “koninginnenteelt van A tot Z” en “Betere koninginnen”  downloaden.

De cursus bevat 15 downloadbare lessen en kost 75 euro.

Klik op onderstaande link en bestel de cursus.

Ik wil nu de cursus kopen!

Lees hier de algemene voorwaarden.

 

 

De cursus bestaat uit de volgende lessen: