• Dag Henk,
  Wat toevallig !
  Ik heb samen met mijn vrouw Koby een trip door Belgie en Duitsland gemaakt.
  We zijn afgelopen donderdag bij Marc Missotten geweest ( http://www.bieenkorf.be) o.a. om zijn systeem omtrent moonlight mating te bekijken. Hij werkt met twee darrenvolken + met vliegkooien en voor de moonlight mating met miniplus kastjes.
  Wanneer je belang hebt bij de foto’s die we gemaakt hebben laat het dan even weten.
  Zaterdag waren we bij Klaus en Franz Feherenbach en we zijn daar zeer hartelijk ontvangen en ik heb wel een uur met de oude Franz aan de keuken tafel gezeten met verhalen over bezoeken die hij naar Bruder Adam aflegde en reizen die ze samen maakten. Kostelijke verhalen waarvoor ik hem zeer dankbaar ben.
  Gisteren op de terugweg bij Gilbert Bast in Saarlouis- Roden geweest.Hij is daar de man van de Mondscheinbegattung. Hij gaf onlangs een lezing hierover voor buckfastimkers in Ierland en binnenkort gaat hij nog naar Portugal. Hij is gaarne bereid om ook zoiets in Nederland te doen!
  Kunnen we niet iets organiseren? Kijk maar eens bij de pedigree van Gilbert ( BG)
  Gilbert Bast, Karl Decker en Esther Woll staan vlak bij elkaar in Wallerfangen en werken samen.
  Een prachtig gebied dat over een dag of tien wit ziet van de acacia.Gilbert heeft kastjes ontwikkeld voor de jonge koninginnen met dubbele bodem. en ook speciale darrenkasten.
  Ik heb er foto’s van.
  Tot zover eerst,
  Vriendelijke groeten,
  Jan ter Bork

  • Jan, je hebt zeker een interessante trip gemaakt. Ik heb wel interesse in de foto’s om e.e.a. duidelijk te maken op de website. Verder heb ik je een DM gestuurd over dit onderwerp.
   Gr. Henk

Login om te reageren.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.