100.000 views, een mijlpaal

Gisteravond werd er door deze website een mijlpaal bereikt. 100.000 views vanaf 30 augustus 2010. Dat is 47 maanden. Dat is dus gemiddeld 70 views/dag.

In het begin was dat minder maar tegenwoordig ligt het aantal views rond de 250 à 300 per dag. Kennelijk voorziet deze website in een behoefte van imkers en andere belangstellenden.

Momenteel telt de website 138 berichten, 116 pagina’s en 165 reacties.

Ik wil hier iedere bezoeker bedanken voor het bezoeken van de website in de afgelopen jaren en naar ik hoop ook in de komende jaren.

En nu op naar de 200.000

button(11)

  • douwe

    Wat een mooi cijfer, Henk! En, ja deze website vult inderdaad een behoefte. Het is een leuke pro actieve info bron. En als je een vraag aan jou stelt krijg je altijd (en snel) antwoord! Keep up the good work, Henk!

  • Guido

    Hoi Henk. Als startende imker kijk ik erg graag op je site, omdat er veel informatie op staat die je in de imkercursus niet te horen krijgt en toch heel handig kan zijn. Bovendien is de informatie makkelijk vindbaar, dus als ik tussen mijn bijen sta en het even niet meer weet, dan klick ik snel door naar buckfastimker.wordpress,com!

Login om te reageren.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.